Sinu zagorskog političara prijetio da će ga zaklati nožem, dijete u šoku

Matija Topolovec/PIXSELL

Čovjek koji je napao njegovog sina, ističe, nekad je bio u Zagorskoj demokratskoj stranci, ali se propio te ne zna je li uzrok napada političke prirode ili nešto drugo

Mislava Ćuka, 12-godišnjeg sina otorinolaringologa iz Opće bolnice Zabok dr. Višeslava Ćuka, inače glavnog tajnika Zagorske stranke, stariji muškarac jučer je presreo na putu iz škole i prijetio mu da će ga zaklati nožem. Na svom facebook profilu, dr. Višeslav Ćuk objavio je i identitet napadača, protiv kojeg će najvjerojatnije podnijeti i privatnu tužbu,prenosi zagorje-international.hr.

Ćuk kaže kako je njegovog sina stariji muškarac napao ispred kafića Wizard u Kolodvorskoj ulici, gdje je počeo vikati i prijetiti mu da će ga zaklati, nakon čega je sin uspio pobjeći. Kaže kako je dijete zbog svega u šoku te da je plakalo.

Čovjek koji je napao njegovog sina, ističe, nekad je bio u Zagorskoj demokratskoj stranci, ali se propio te ne zna je li uzrok napada političke prirode ili nešto drugo, jer je i u poduzeću njegove punice, koja je između ostaloga imala i dućane u Mariji Bistrici i OB Zabok, navodno pronevjerio oko milijun kuna i osuđen je na Županijskom sudu u Zlataru. Ćuk je bio član Županijske skupštine, a sada je tajnik Zagorske stranke, koji je najavio kandidaturu za župana Krapinsko – zagorske županije, međutim, danas nam je rekao da zbog svega što se dogodilo ne zna hoće li se uopće kandidirati. No, dodao je, sigurno će se kandidirati za zamjenika načelnika Marije Bistrice.

PU krapinsko – zagorska o ovom slučaju, budući da se radi o maloljetnoj osobi, ne želi davati nikakve izjave niti komentare.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI