SJEĆATE LI SE GRADONAČELNIKA KOJEG JE JAHALA KOLEGICA? Upao je u novi skandal, a evo o čemu se radi!

Foto: Instagram

Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković opet je čini se upao u probleme.
Dosta je pozornosti izazvala njegova nedavna snimka na kojoj ga jaše njegova kolegica, kojoj je pokušavao pokazati i objasniti kako jahati konja nasmijala, zaintrigirala ali i šokirala cijelu regiju.
Sad je objavljeno kako je prvi čovjek Banja Luke navodno imao aferu s popularnom srpskom pjevačicom Tanjom Savić.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Kako piše Nova.rs, ta je vijest razljutila njegovu djevojku koja ga je otpratila s Instagrama.



A Draško i Tanja se i dalje međusobno prate na toj društvenoj mreži.

“Ne želim ništa komentirati. Ne bih, ništa. Ni demantirati. Meni je to sve smiješno. Samo no comment, mislim da je to najpametnije. Ako bilo što izjavim, opet će to biti, znate ono”, izjavila je o tim nagađanjima Tanja Savić.

Nije naravno htjela konkretno odgovoriti je li ili nije bila u vezi s gradonačelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem.

“Bože, kakvo je to pitanje! Imam li ja pravo sačuvati privatnost i da ne moram iznositi neke detalje o svom privatnom životu? Ne moram ići na poligraf ili ne znam ja što. Vi pišete, to je vaš posao. Ako imate dokaze – poštujem. Ako nemate – poštujem i to. Što god da kažem to će se protumačiti na ovaj ili onaj način, a svatko tko priča o tuđem životu – on priča o sebi!

Posebno mi je bila ona njena rečenica interesantna, ‘sjaši Kurta, uzjaše Murta’, je li? Znači to je njezin moto u životu! To mogu reći, ali opet ne želim ni s kim biti u konfliktu. Reče Jovana Jeremić i ostade živa, eto”, rekla je Tanja Savić za srpski Telegraf.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI