Sjetio ga se: Orban ‘popljuvao’ Zorana Milanovića u svom govoru naciji

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

U svom govoru poznati političar nije štedio oporbu u zemlji ustvrdivši kako su 'žalosni'

U nedjelju mađarski premijer Viktor Orban održao je strastveni govor o stanju naciju ispred zastupnika u parlamentu gdje je ocijenio rad svoje vlade kao vrlo uspješnim, a pritom se narugao svim onima ‘koji su polomili zube nakon što su pokušali zagristi’, piše Jutarnji list.

Jedan od onih koje je prozvao je i bivši hrvatski premijer Zoran Milanović kojem se na taj način Orban narugao.

Proteklih nekoliko godina u Europi je bilo više političara koji su pokušali zariti zube u nas, no svi su ih na nama polomili”, ustvrdio je mađarski premijer.

Milanović se našao u probranom društvu poput bivših austrijskih kancelara Wernera Faymanna i Christiana Kerna, talijanskog premijera Mettea Renzija, te njemačkog političara Martina Schultza.

Ovaj popis još nije gotov i vjerujem da na njemu još ima slobodnih mjesta”, dodao je Orban.Prema Orbanu američki milijarder mađarskog podrijetla George Soros je odgovoran za plan uvoza migranata u Europu.

U svom govoru poznati političar nije štedio oporbu u zemlji ustvrdivši kako su ‘žalosni’ i kako ‘Mađarska zaslužuje bolje’, međutim pohvalio je mađarsku policiju i ogradu koja je prema njemu uspješno zaštitila južnu granicu zemlje, piše Jutarnji list.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI