SKANDAL! Pada još jedan ministar? Bulj ga ulovio u nevjerojatnom prekršaju!

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Saborski zastupnik i član Mosta Miro Bulj već dugo upozorava na nezakonito imenovanje ravnateljice “Nacionalnog parka Krka” koje je nasilno sproveo ministar Ćorić i na to mjesto postavio osobu čije kvalifikacije nisu bile takve da bi pobijedila ostale kandidate na natječaju. Ipak, Nella Slavica koju je ministar instalirao ima dvije stranaček iskaznice kako kaže Bulj, onu HNS-a i HDZ-a. Cijeli slučaj portal Dnevno je intenzivno pratio i prvi je donosio ekskluzivne detalje ove priče.

U svojoj borbi , Bulj je napokon dočekao da se u Hrvatskom saboru održi sjednica za ratne veterane na kojoj će se raspravljati o sumnjivom imenovanju na štetu ratne veteranke Ljiljane Zmijanović. Tom vijesti pohvalio se na svom Faceobook profilu a objavu prenosimo u cijelosti.

“NAPOKON! Na moj prijedlog sutra u 9 sati u Hrvatskom saboru održat će se sjednica Odbora za ratne veterane, zbog toga što je ministar Ćorić nezakonito imenovao za ravnateljicu ,,Nacionalnog parka Krka” osobu sa dvije iskaznice HNS-ovu i HDZ-ovu.
Tako je ministar oštetio i ponizio hrvatsku braniteljicu dr. sc. Ljiljanu Zmijanović koja je imala najbolje stručne reference.
Ministar Ćorić je prekršio Zakon o hrvatskim braniteljima iz DR, niz drugih važećih propisa i nepoštivanje presude Upravnog suda u Splitu.”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI