SKANDALOZNI ISTUP: Ne znam je li me ovaj mrzi što je niži od mene 50 centimetara, zbog auta ili samo zato što je ustaša?

Kad se dvojica srpskih političara vrijeđaju, ne postoji veća uvreda od one da je netko – ustaša.

No, Momčilo Antonić, mladi 29-godišnji zastupnik Dodikovog SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske otišao je puno dalje u vrijeđanju na svojoj objavi na Facebooku. On je uz salve uvreda, osim standarnog ustaše, krenuo pričati i o svom automobilu, visini…

Antonić se okomio na banjalučkog gradskog vijećnika Ivana Begića – taj je iz PDP-a novog gradonačelnika Draška Stanivukovića- koji je za jedan portal primijetio da Antonić vozi skupocijeni automobil, a istovremeno zbog voznog parka proziva političke neistomišljenike.

Ne znam je li me ovaj Begić mrzi što je Draškov kmet tj. irvas, što je niži od mene 50 cm, zbog auta ili samo zato što je ustaša? Ili sve ukupno!? Ja mislim da je sve ukupno, ali ipak ustaška krv je dominantna. Ne smeta njemu auto, već ova tri prsta, kao što mu smetaju plakati Vučića i Dodika na na autoputu 9. januar. Ivane reci svojim biračima tko ti je bio ujak čije ime nosiš”, napisao je Antonić, između ostalog, na svom FB profilu.

Begić nije ostao dužan, ali ne preko društvenih mreža. Najavio je da će razgovarati preko odvjetnika.



“Tužit ću ga, to svakako, a SNSD pozivam da se ogradi od ove izjave svog zastupnika. Ovo je govor mržnje kakav je nezapamćen i kakav nisam u životu čuo, a kamoli osjetio na svojoj koži. Iskreno, u šoku sam” rekao je Begić.

Inače, Antonić je sin ‘Dodikovog tajkuna’ Save Antonića.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI