ŠKORI NIJE PROŠAO POZIV NA REFERENDUM: Nije očekivao ovako žestoke komentare

Screenshot N1

Nakon što se bivši čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro ponovno obrušio na sadašnjeg predsjednika te stranke Ivana Penavu i objavio na svom Facebooku post, bilo je dosta negativnih komentara.

Evo što je Škoro napisao:

“Novi predsjednik Domovinskog pokreta je protiv referenduma o uvođenju eura u Hrvatsku.
Kada sam rekao da će biti marioneta, nema toga tko me nije napao, a evo, sad se vidi da je marioneta uvozničkog lobija kojemu nisu na srcu hrvatski građani, nego njihovi trgovački interesi. Ovakav stav nije sukladan izvorišnoj ideji stvaranja DP-a. Više od 465 tisuća glasača na predsjedničkim izborima složilo se s mojom tezom da narodu treba vratiti Hrvatsku i omogućiti mu sudjelovanje putem referenduma u donošenju svih strateških odluka za ovu zemlju. Na toj platformi je nastao Domovinski pokret Miroslava Škore i siguran sam da se s ovakvim stavom novog predsjednika ne slaže većina članstva.
Ova referendumska inicijativa nije protiv uvođenja eura, nego za pravo građana da o tom uvođenju odlučuju i ja pozivam sve da se uključe i potpišu je…”, napisao je Škoro na svom Facebooku.


A ovo su komentari:

“Novi predsjednik Domovinskog Pokreta je ljudina. Uvik ima onih koji ne vole ljudinu. Ljudina i Domovinski Pokret živit će vječno”, “Ma kakav crni euro! Kakav referendum?! Euro i EU su prošlo svršeno vrijeme. A da i nije tako, tko bi taj referendum proveo?! Ovi što već drugi mandat rade protivno zakonima i Ustavu?! A zadnjih 2 godine i protivno zdravom razumu”, “Izašao da možeŠ blatit sramota”, “Komentirati ću tako da ću te sad izbrisati”, “Stvorio si DP i ostavio si ga onda takvim ljudima da ga vode. Sam si kriv. Zašto nisi ostao i borio se za takvu Hrvatsku, a te ljude odstranio iz stranke. Lako je sada lajat po svima. Sad su svi izdajnici osim vas. Očito nisi mogao sredit odnose ni unutra…” 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI