ŠKORIN ČOVJEK U WHATSAPP GRUPI KOJA JE POTRESLA STRANKU: Što on ima s HDZ-ovim pučem?

screenshot

Grupe na Viberu i Whatsappu, koje su uznemirile vrh HDZ-a, okupljale su niz uglednika, pa i najbližih suradnika premijera Andreja Plenkovića. U njima se vodila intenzivna rasprava o prvom čovjeku vladajuće stranke, a njegovi stranački kolege bili su posebno kritični u periodu kada se vodila debata o Istanbulskoj konvenciji.

No, ime koje se pojavilo u grupi ‘Uskoci i hajduci’ u najmanju je ruku intrigantno, jer je povezano s predsjedničkim kandidatom Miroslavom Škorom za kojega se među HDZ-ovcima u grupama također agitiralo. Naime, prema pisanju dijela medija, ondje je sudjelovao i Škorin menadžer Miljenko Ćurić koji je ujedno i član HDZ-a, premda podupire konkurentskog predsjedničkog kandidata.

Ipak, prema izjavama Miljenka Ćurića za Večernji list, on u svemu tome ne vidi ništa sporno. Međutim, kompletna rasprava sporna je premijeru Plenkoviću koji je u jeku kampanje za predsjedničke izbore najavio okršaj s onima koji su širili prijetnje i služili se govorom mržnje. Ipak, jasno je svakom prosječnom promatraču ove sage da se premijer zapravo ne obračunava s porukama mržnje već s onima koji su mu kroz te prepiske ‘radili o glavi’.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI