ŠKORINI FANOVI BJESNE: Doista je podržao Milanovića? ‘Glasao sam za tebe, ali ne više’

Foto: Vlado Kos / CROPIX

“Uzet ću svoj listić na biračkome mjestu i vlastitom kemijskom olovkom zaokružiti, ali ne ni broj 1 ni broj 2. Nadopisat ću i zaokružiti broj 3 – VAS, svoj hrvatski narod. Vi ste meni dali svoj glas u prvome krugu, a ja ću vama svoj u drugome, dok zajedno na parlamentarnim izborima ne pometemo ovu oligarhiju i vratimo Hrvatsku narodu”, objavio je to bivši predsjednički kandidat Miroslav Škoro na svojem Facebook profilu u videu koji je izazvao lavinu reakcija. I dok jedan dio njegovih zagovornika pokazuje razumijevanje za ovaj njegov poziv, dio njih tim se potezom ipak nije oduševio, a to su Škori jasno dali do znanja i u komentarima:

“Dragi Škoro sve pet, ali bi ipak bilo dobro izaći na izbore i podržati ipak one koji idu u koloni sjećanja u Gradu heroju i Hrvatsku ne nazivaju slučajnom državom. I makar javno ne govore da više štuju Tita od prvog hrvatskog predsjednika. A i mislim da su im ovi izbori poslali jasnu poruku”.

“Da ste samo bili barem na jednom prosvjedu protiv ćirilice u Vukovaru, a kamoli da ste koju razbili i da su vam zbog toga sudili, ne bi razmišljali na ovaj način. Ovako vam može biti…”.

“Razočarana s Vama do bola. Ovo kao da ste pozvali birače – glasajte za Milanovića. Svoje birače ste pozvali na nevažeće listiće, što znači pobjeda Milanoviću. Jako ‘lijepo’ umotano”.

“Glasao sam za tebe, al neću više… ako je tebi ovo dvoje isto”.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI