ŠKORO DEMANTIRAO DA JE U JEDNOM NJEGOVOM SPOTU BILA ŽALAC: ‘Ovo je stvarno za rubriku vjerovali ili ne’

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Miroslav Škoro na svojem Facebooku se osvrnuo se na činjenicu da se u njegovom spotu pojavljuje bivša ministrica Gabrijela Žalac.

Kako kaže, nije važno što su uhićene četiri osobe, od kojih je jedna obnašala dužnost u Plenkovićevoj vladi, niti razlog zašto su uhićeni, već je važno da je jedna od njih prije 28 godina, kada je imala 14 godina glumila u spotu “Šumi, šumi javore”.

Prenosimo njegov status.


“Nije važno to što su jučer uhićene još četiri osobe, od kojih je jedna obnašala dužnost ministrice u Plenkovićevoj vladi. Nije važan niti razlog zašto su uhićeni, ali je važno da je jedna od tih osoba 1993. godine, dakle prije 28 godina, kao dijete od 14 godina, glumila u spotu “Šumi, šumi javore” Miroslava Škore.

Ovo je stvarno za rubriku vjerovali ili ne.Svaka čast premijeru Plenkoviću i njegovim medijima što uspijevaju sve malverzacije i uhićenja unutar svoje stranke eutanazirati preko nekog drugog.

P. S. I još nešto, istine radi. U videu “Ne dirajte mi ravnicu” glumi ondašnja djevojka poznatog fotografa i snimatelja Marija Romulića, a ne gospođa Žalac. Hvala svima koji su podsjetili ljude na prekrasne, pomalo zaboravljene, pjesme”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI