ŠKORO GA JE OPTUŽIO DA ZBOG ISUSA NE ŽELI DATI PRILIKU MLADIMA I ŽENAMA U STRANCI: ‘Dobro smo surađivali, želim mu svako dobro’

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Miroslav Škoro otvorio je frontu protiv skoro svih svojih bivših suradnika, politički najviše napada trenutnog “v.d. šefa” Marija Radića, dok je protiv Krešimira Bubala, Ljerke Vuletić i Darija Žepine čak i podigao kaznenu prijavu zbog “nepravilnosti u organizaciji i materijalno-financijskom poslovanju stranke”.

Među napadnutima je i Stjepo Bartulica. Osim što mu je putem “Večernjaka” poručio da se ne razumije u ekonomiju, Škoro je još dometnuo kako je Bartulica jednom prilikom izjavio da “ne bi trebalo toliko otvarati vrata mladima i ženama jer je Isus Krist imao samo muške apostole“.

Danas Škori svi redom odgovaraju. Žepina je rekao da su debitnu karticu DP-a imali Škoro, Radić i on. Radić karticu nije ni podigao iz banke, a Žepinina ju je, tvrdi, koristio transparentno.

“Sve ostalo su neistine, laži i objede”, dodao je. Bubalo je pak Škorin zadnji istup nazvao, metaforički, “potezom bombaša samoubojice”, dok je Radić – napominjući da Škori ne bi odgovarao jer se “ne želi valjati u blatu” – izjavio “da ne može vjerovati što sve Škoro govori”: “To je sve nerazumljivo, kao i njegovo ponašanje u posljednje vrijeme”.

No, od svih prozvanih jedan čovjek se ipak suzdržao od replike Škori. Stjepo Bartulica nije imao potrebu odgovoriti Škori na njegovu izjavu da se ne razumije u ekonomiju, niti je htio demantirati priču o “Isusu i učenicima”.



“Neću davati izjave do kraja ljeta. S gospodinom Škorom sam dobro surađivao godinu dana i želim mu svako dobro“, poručio je Bartulica.

Škoro je u međuvremenu krenuo u “drugu rundu”. Kratko se javio putem Facebooka i u objavu pokazao ‘screenshot’ izvoda s kartice koja (vjerojatno) pripada Domovinskom pokretu. Tamo stoji da se izvod šalje na mail “poslovanje”, “ured” i Dariju Žepinu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI