ŠKORO IRONIČNO KOMENTIRAO I OČEŠAO VLADU: ‘Tko kaže da vlast ne zna upravljati i brinuti? Pogledajte taj kontejnerski trgovačko-poslovni kompleks

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Godišnjica je razornog i velikog potresa na Banovini koji je uz ogromne štete odnio i sedam ljudskih života.

U Petrinji i okolici danas su bili brojni političari, kako iz Vlade predvođenih premijerom Plenkovićem koji je doživio i neugodnosti od strane građana zbog sporosti obnove i onog što se napravilo u ovih godina dana. Bilo je tu naravno i oporbenih političara koji su svi redom žestoko kritizirali Vladu i premijera zbog procesa obnove i onoga što se napravilo odnosno nije napravilo.

Oglasio se i Miroslav Škoro na Facebooku. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

 

 



Danas je točno godinu dana od katastrofalnog potresa na Banovini. Nakon zakona, izmjena i dopuna, milijuna, milijardi, fondova, oporavaka i otpornosti, jučer smo se dr. Milan Vrkljan i ja fotografirali s gospodinom Holsingerom koji živi u kontejnerskom naselju u Petrinji.

Kontejneri su dar turske države.

 

U tom prostoru od nekih 17 metara kvadratnih živi s još jednim gospodinom. Imaju dva ležaja, stol i tri stolice, mali TV prijemnik, minijaturnu kuhinju i čučavac. Kuhanu hranu dobiju radnim danom, a vikendima i praznicima konzerve. Tako je bilo i ovog Božića.

 

U blizini tog kontejnerskog naselja podignut je kontejnerski trgovačko-poslovni kompleks nazvan “Centar novog života” koji je, kažu, koštao nekih 70 milijuna kuna.
Tko kaže da vlast ne zna upravljati i brinuti?

Facebook Comments

Loading...
DIJELI