ŠKORO KAZAO DA JE PETERNELA UČIO KAKO SE PREKRIŽITI: Objavljena je snimka, neki se odmah sjetili Krstičevića

Screenshot/Facebook

Bivši šef Domovinskog pokreta Miroslav Škoro jučer je na Facebooku objavio status u kojem se obrušio na Igora Peternela.

“Nakon blaćenja, laži, montiranja fotografija, mijenjanja brava i nečasnih sudova časti, danas sam smijenio g. Igora Peternela s mjesta mog predstojnika u kabinetu potpredsjednika Hrvatskog sabora. Peternela sam prigrlio kao prijatelja. Učio ga kako se treba prekrižiti, ali previše je previše”, napisao je Škoro.

Sada je isplivala starija snimka iz dana sloge i stranačkog jedinstva kada su predstavnici Domovinskog pokreta Miroslav Škoro, Igor Peternel i Stipo Mlinarić Ćipe položili vijenac žrtvama komunizma, u povodu 40. obljetnice smrti Josipa Broza Tita i svibanjske obljetnice pokolja u Gračanima. Pridružio im se i Zlatko Hasanbegović.



U jednom trenutku svi su se prekrižili, no Peternelov pokušaj se teško može opisati kao pravilan i uspješan, što je mnoge asociralo na bivšeg ministra obrane Damira Krstičevića i njegove neobične pokrete kada je pokušao napraviti znak križa.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI