ŠKORO KOMENTIRAO SJEDNICU DOMOVINSKOG POKRETA: ‘Svi smo već umorni i želimo da ovo prestane’

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Miroslav Škoro ponovno se oglasio na Facebooku.

U novom statusu kaže kako novo vodstvo Domovinskog pokreta smatra da je odgovoriti na laž nečasno pa će mu suditi sud časti.

Dodaje kako misli da je bio strpljiv i konstruktivan te da će o tome tko je u pravu odlučiti državne institucije.


Njegov status prenosimo u cijelosti.

Iako novo vodstvo Domovinskog pokreta misli da je braniti se i na laž odgovarati istinom nečasno, pa su me dali na sud časti, mislim da sam bio strpljiv i konstruktivan. Na kraju će o tome tko je u pravu odlučiti državne institucije.Nakon jučerašnjih sjednica tijela DP-a, na kojima se o bitnim temama raspravljalo više sati pod točkom razno, i to na razini trača, javno molim da na današnjoj konferenciji za medije u podne, vodstvo stranke objavi zbog čega su protiv mene pokrenuli stegovni postupak.

Ovo nije nikakav ultimatum, nego zamolba u svjetlu činjenica da zagovaramo demokraciju i otvorenost u svim postupcima. Kad već prigovaramo sudstvu i vlasti da su spori, netransparentni i neučinkoviti, zašto bi mi radili po istom obrascu. Čemu čekati devedeset dana? Svi smo već umorni i želimo da ovo prestane. U državi ima puno važnijih problema kojima se trebamo baviti, a članstvu DP-a i svekolikoj javnosti je već dosta trakavica. U protivnom, nemam više namjeru trošiti vrijeme i biti u društvu onih koji uhode i žele drugima i njihovim obiteljima činiti zlo.

➡️ Želeći svima dug i sretan život, evo i linka na razgovor u kojem sam rekao sve, a koji su sa mnom vodili dragi ljudi iz Udruga Mladi za domovinu. 🇭🇷

Autor: A.F.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI