Škoro na skupu u Imotskom najavio bitku na izborima za Sabor: Ja vas neću ostaviti!

Tomislav Kristo/Cropix

Kako sam i najavio u izbornoj noći, nastavljat ćemo vraćati Hrvatsku narodu i uvjeravam vas da ćemo na parlamentarnim izborima vratiti još i više. Ja vas neću ostaviti. Budućnost pripada narodu! – napisao je Škoro na svojem Facebook profilu povodom skupa koji je u nedjelju održao u Imotskom, piše Otvoreno.hr

“Kako sam i najavio u izbornoj noći, nastavljat ćemo vraćati Hrvatsku narodu i uvjeravam vas da ćemo na parlamentarnim izborima vratiti još i više. Ja vas neću ostaviti. Budućnost pripada narodu!”, napisao je Škoro u statusu ispod kojega je priložen kraći video uradak sa spomenutim dijelovima njegova govora.

“Ponosan sam na svoje rezultate u Slavoniji jer najteže je biti prorok u svome selu. Vratili smo dostojanstvo u one dijelove Hrvatske koji su najviše napaćeni, tu smo osvojili više od četrdeset posto glasova. Nastavljat ćemo vraćati Hrvatsku narodu. Uvjeravam vas, pazite što vam govorim s ovog mjesta, na parlamentarnim izborima ćemo vratiti još i više”, govori Škoro u videu u čijoj se podlozi čuje dramatična glazba njegova velikog hita “Vrijedilo je”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI