ŠKORO OBJAVIO NIKAD EMOTIVNIJI POST! Prisjetio se pjevača svoje mladosti: ‘Čudesno je kako se neki fragmenti uklope u mozaik naših života’

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Hrvatska glazbena scena i dalje u  šoku zbog smrti legendarnog pjevača Parnog Valjka Akija Rahimovskog.

Sućut i sjećanje na Akija stižu sa svih strana, kako iz glazbenog tako i iz političkog i javnog života. Jedan od onih koji ga se prisjetio je i saborski zastupnik Miroslav Škoro.

Njegovu objavu i prisjećanje na Akija Rahimovskog na Facebooku objavljujemo u cijelosti:

Čudesno je kako se neki fragmenti uklope u mozaik naših života. Polovicom sedamdesetih sam “nastupio” na jednom pjevačkom natjecanju održanom na stubištu osnovne škole u Višnjevcu.

Sa skromnim pjevačkim mogućnostima osvojio sam izvrsno treće mjesto i za nagradu dobio singlicu nove zagrebačke grupe “Parni valjak”. Na dobar “groove” pjevao je vanserijski pjevč “Ja sam parni valjak…” .Tom singl pločom svijetu se prestavio “Valjak” kao izvrstan bend, moj prijatelj Hus kao izuzetan autor i producent i Aki Rahimovski, kao jedan od najboljih pjevača na ovim prostorima.

Jučer nas je Aki prerano napustio.

Napustio nas je glas uz kojeg smo se zaljubljivali, tugovali i radovali se. Napustio nas je glas benda koji je mnogim klincima, poput mene, bio razlog da počnemo svirati gitaru i naučimo A-mol, pa A-mol7… a dalje, dalje samo suze teku.

Pokoj ti vječni, pjevaču moje mladosti…

Uz  posvetu priložio je veliki Valjkov hit Stranica dnevnika.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI