ŠKORO OBJAVIO NIKAD EMOTIVNIJI POST! Prisjetio se pjevača svoje mladosti: ‘Čudesno je kako se neki fragmenti uklope u mozaik naših života’

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Hrvatska glazbena scena i dalje u  šoku zbog smrti legendarnog pjevača Parnog Valjka Akija Rahimovskog.

Sućut i sjećanje na Akija stižu sa svih strana, kako iz glazbenog tako i iz političkog i javnog života. Jedan od onih koji ga se prisjetio je i saborski zastupnik Miroslav Škoro.

Njegovu objavu i prisjećanje na Akija Rahimovskog na Facebooku objavljujemo u cijelosti:

Čudesno je kako se neki fragmenti uklope u mozaik naših života. Polovicom sedamdesetih sam “nastupio” na jednom pjevačkom natjecanju održanom na stubištu osnovne škole u Višnjevcu.

Sa skromnim pjevačkim mogućnostima osvojio sam izvrsno treće mjesto i za nagradu dobio singlicu nove zagrebačke grupe “Parni valjak”. Na dobar “groove” pjevao je vanserijski pjevč “Ja sam parni valjak…” .



Tom singl pločom svijetu se prestavio “Valjak” kao izvrstan bend, moj prijatelj Hus kao izuzetan autor i producent i Aki Rahimovski, kao jedan od najboljih pjevača na ovim prostorima.

Jučer nas je Aki prerano napustio.

Napustio nas je glas uz kojeg smo se zaljubljivali, tugovali i radovali se. Napustio nas je glas benda koji je mnogim klincima, poput mene, bio razlog da počnemo svirati gitaru i naučimo A-mol, pa A-mol7… a dalje, dalje samo suze teku.

Pokoj ti vječni, pjevaču moje mladosti…

Uz  posvetu priložio je veliki Valjkov hit Stranica dnevnika.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI