ŠKORO PORUČIO PENAVI: ‘Svatko tko je ostao s tom ekipom ili im se pridružuje i pristaje biti njihova marioneta, isti je kao i oni’

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Miroslav Škoro osvrnuo se na svojem Facebook profilu na odluku vukovarskog gradonačelnika Ivana Penave da se kandidira za predsjednika Domovinskog pokreta.

“S obzirom na činjenicu da me puno novinara i prijatelja zvalo da komentiram ulazak Ivana Penave u Domovinski pokret, evo ću to i učiniti u ovaj kasni sat, jednom istinitom pričom iz djetinjstva mog pokojnog oca Ivana. On je, tako kažu, prohodao kao dijete od skoro četiri godine. Tad je već znao i pričati, pa je rekao svojoj materi: “Nu, majko, ja ‘odam!”, a ona mu je odgovorila: ” Neka, moj Ivane, moga’ si i prije.”

Međutim, nakon svih laži, fotomontaža i mijenjanja brava koju je v.d.-ekipa upriličila nakon moje ostavke, napadajući pri tom obitelj i mene, poručujem sljedeće: Svatko tko je ostao s tom ekipom ili im se pridružuje i pristaje biti njihova marioneta, isti je kao i oni. S takvima ne želim imati posla i dok su s njima, nemaju me pravo zvati prijateljem. Svoju budućnost gradit ću kao i do sad, kročeći putem na kojem nema ni jednog drugog interesa, osim interesa običnog čovjeka”, napisao je Škoro.


Facebook CommentsLoading...
DIJELI