ŠKORO SMIJENIO PETERNELA: ‘Prijetio mi je, a prigrlio sam ga kao prijatelja, ovo je previše!’

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Nakon što je dao ostavku na mjesto predsjednika Domovinskog pokreta, Miroslav Škoro vodi bitku s donedavnim kolegama, a kako se čini, stvari se neće tako skoro smiriti.

Na svom Facebook profilu, Škoro je upravo objavio kako smjenjuje Igora Peternela s mjesta predstojnika kabineta potpredsjednika Hrvatskog sabora.

Škoro je rekao kako mu je Peternel preko telefona prijetio.


Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Nakon blaćenja, laži, montiranja fotografija, mijenjanja brava i nečasnih sudova časti, danas sam smijenio g. Igora Peternela s mjesta mog predstojnika u kabinetu potpredsjednika Hrvatskog sabora. G. Peternel je nakon toga u telefonskom pozivu “zaprijetio” da mi daje 24 sata da povučem svoju odluku jer će on krenuti u obračun sa mnom. Samo da znate, ja svoju odluku neću povući. Svi vidimo da to ide u krivom smjeru i da se valja boriti za očuvanje ideje. Peternela sam prigrlio kao prijatelja. Učio ga kako se treba prekrižiti, ali previše je previše. Dragi Igore, hvala ti na prekrasnim i iskrenim prijateljskim riječima koje si mi uputio danas u telefonskom razgovoru. Zauvijek ću pamtiti tvoju prijateljsku odanost i istančani osjećaj za odabir strane. Meni je Igore, sve ovo vrijedilo, a tebi? Pozivam te da ostanemo zajedno. Zajedništvo nema alternativu”, napisao je Škoro.Facebook Comments

Loading...
DIJELI