Škoro spustio Pupovčevim Novostima: Poruka koju morate vidjeti

screenshot

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro na profilu na Facebooku osvrnuo se na naslovnicu Novosti. Zaprijetio im je tužbom i poručio da će brzo doći dan kad će “biti skinuti s državnog proračuna”.

“Kad ti Pupovčeve Novosti daju ovakvu naslovnicu, to je najbolja referenca da si na pravom putu. A kad tu naslovnicu temelje na lažima i konstrukcijama, onda je to već posao za moje odvjetnike. Jasno mi je da se financiraju iz državnog proračuna i da moraju odrađivati prljavi posao za svoje koalicijske partnere, ali raskrinkat ćemo ih na sudu i sav novac od tužbe uplatiti djeci poginulih hrvatskih branitelja. A brzo će doći trenutak kad će širitelji mržnje i lažnih vijesti biti skinuti s državnog proračuna i prepušteni izazovima tržišta”, objavio je Škoro na Facebooku.

Novosti su objavile tekst o tome da je Miroslav Škoro 1999. godine uzeo od HRT-a 350 tisuća kuna otpremnine nakon što je samo dvije godine bio direktor HRT-ove glazbene tvrtke Orfej. Državna revizija je, pišu, utvrdila je da je otpremninu dobio neosnovano jer je razriješen na vlastiti zahtjev te da Škoro nije imao pravo na povlašteni kredit od 120 tisuća maraka koji mu je dao HRT.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI