ŠKORO STIGAO U GOSTE PRETUČENOM MLADIĆU IZ SLAVONIJE! ‘To je zaista zastrašujuće, a za sve je kriva jedna pjesma’

Foto: Facebook

Hrvatskom je proteklog vikenda odjeknula je o napadu mladića srpske nacionalnosti nakon što je on naručio pjesmu Miroslava Škore na jednoj zabavi.
Mladić je inače sin hrvatskog branitelja. Veselica je pošla po zlu u nedjelju oko 2 ujutro te se pretvorila u horror i Ivan je zadobio višestruki prijelom lubanje i kosti lica, očne šupljine, nosne kosti.
Miroslav Škoro posjetio je 28-godišnjeg Vinkovčanina a o  svemu se oglasio na svom Facebooku.
Večeras sam u vinkovačkom Novom Selu posjetio Ivana Andrijanića i njegovu obitelj.
Izrazio sam im svoju potporu i duboko ljudsko suosjećanje zbog nemilog događaja od prije desetak dana. Naime, Ivan je na jednoj privatnoj zabavi htio naručiti pjesmu “Mata”, te je zbog toga gotovo do smrti pretučen.
U slobodnoj hrvatskoj državi, pretukla ga je skupina srpskih mladića iz Srijemskih Laza.
Žalosno je što je trebalo proći desetak dana dok se za ovaj zastrašujući čin nasilja nije čulo u hrvatskoj javnosti.
Sutra ću opširnije o svemu govoriti u Hrvatskom Saboru, objavio je Škoro koji je uz to objavio i zajedničku fotografiju s Andrijanićem te zapisnik liječničkog pregleda.

“Oko dva iza ponoći društvo se polako razišlo, ostalo nas je desetak, većinom momci iz Srijemskih Laza. Puštali smo glazbu preko YouTubea, netko me upitao imam li kakvu glazbenu želju. Zaželio sam čuti neku Škorinu pjesmu”, rekao je pretučeni mladić

Nakon toga, netko je rekao “da ne bi i Thompsona slušao”. Mladić je osjetio kako bi moglo biti problema, pa je rekao da nema potrebe i da slobodno nastave puštati isto što i do sada, a na repertoaru su većinski bile cajke.

“Pretpostavljam kako je to bio okidač za ono što se dogodilo kasnije jer večer je prije toga bila potpuno pitoma. Naime, osjetio sam udarac u glavu, uspio sam vidjeti momka iz Srijemskih Laza koji me prvi udario”, ispričao je. Nakon toga, nastavili su mu skakati po glavi i cipelariti ga.

U Općoj bolnici Vinkovci ustanovljene su mu teške tjelesne ozljede zbog kojih je prebačen u osječku bolnicu gdje je podvrgnut čak četirima operacijama glave, a sve je prijavljeno policiji.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI