ŠKORO U POTPUNOJ EUFORIJI ZAGRMIO KAO NIKADA: ‘Stat ćemo nasuprot ljevice koje želi osvojiti Zagreb, tako mi Bog pomogao!

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Miroslav Škoro trenutno je drugi u Gradu Zagrebu s 12,08 posto podrške te je tako pretekao Jelenu Pavičić Vukičević.¨Tijekom večeri su se rezultati mjenali iz minute u minutu te je Škoor na kraju prestigao dojučerašnju Bandićevu zamjenicu.

“Domovinski pokret je postepeno gradio ovu priču, govorili su nam da gubimo, da se furamo na moje ime i prezime, no mislim da se danas najbolje vidjelo što Domovinski pokret je. Postojimo samo godinu dana, napravili smo ogromne rezultate”, rekao je Škoro.

“Mi smo stranka koja je u puno općina, gradova, pa i Zagrebu iza sebe ostavila dvije velike stranke, svugdje smo se susretali sa strankama koje dugo šišaju travu. Hvala svima koji su dali glas za nas, hvala svim protukandidatima, svim medijima koji su nas pratili. Pred nama je drugi dio kampanje, nadam se da ćemo nastaviti s uzlaznim trendom. Nisam od političara koji će odmah proglašavati pobjedu, kada je u pitanju Zagreb, vidjet ćemo što će donijeti noć, no poručujemo da, bez obzira pobjedi li Jelena, Davor ili Miro stat ćemo nasuprot ljevice koje želi osvojiti Zagreb”, rekao je.

Dodao je, posebno ovakve ljevice koja je pokazivala elemente onoga na što se ne smijemo vratiti.

“To nije budućnost naše djece, u drugom krugu ćemo pokazati da ima dovoljno razuma i pameti, to niti je zeleno niti lijevo, to je ekstremno lijevo i bit će zaustavljeno u drugom krugu, tako mi Bog pomogao”, rekao je Škoro.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI