Škoro žestoko uzvratio Plenkoviću! Odgovorio mu kao nikada dosad, spominjao papire o bljedunjavosti!

Foto: Pixsell

Miroslav Škoro čelnik Domovinskog pokreta i potpredsjednik Sabora iz Vinkovaca je odgovorio Andreju Plenkoviću koji je danas nešto ranije Domovinski pokret nazvao bljedunjavom strankom. Škoro na to nije ostao ni najmanje dužan i uzvratio je u svom stilu.

“To sam čuo od jedne vrlo odgovorne osobe koja je skupo plaćena da se bavi poslom predsjednika Vlade. Pritom ima jako puno problema. Vidimo da ne zna baš organizirati ni provođenje mjera, ni cijepljenje, ni obnovu potresom pogođenih prostora, gospodarstva, financija i tako dalje”, izjavio je Škoro osvrćući s ena izjavu premijera.

“Ta osoba je nazvala Domovinski pokret bljedunjavom strankom. Možda, ali nevjerojatno je da to dolazi od njega koji ima papire da je bljedunjav”, još je dodao Škoro.

Škoro je  u Vinkovcima inače potpisao predizborni sporazum s nezavisnim kandidatom za župana Vukovarsko-srijemske županije Josipom Dabrom, predsjednikom stranke ”Ivan Penava nezavisna lista” Ivanom Penavom i predsjednikom Zelene liste Nenadom Matićem.Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI