Škugor: ‘Thompsonu odgovara SDP na vlasti i da ga zabranjuju’

screenshot

Poznati estradni menadžer Zoran Škugor gostovao je u emisiji „Pressing“ N1 televizije gdje je, između ostalog, govorio o ‘fenomenu Thompson’.

Čavoglave su napravile što su napravile. Dogodio se Poljud koji je bio nakrcan, ali SDP je tada pao na 13 posto, a HDZ je bio na 32 posto podrške, pitali su me kako vratiti rejting. Iskorišten je taj koncert, snimljen je, koncert je počeo s pokličem “Za dom spremni” i to je namjerno pušteno kako bi se digla lijeva populacija. U Splitu je bilo štandova s majicama i kapama s ustaškim znakovljem, policija nije reagirala jer je država stala iza toga. U Zagrebu je bilo isto, ali 15 dana nakon koncerta u ispitivanju javnog mnijenja HDZ i SDP su bili izjednačeni. 

Thompsonu paše i ako se zabrani poklič “Za dom spremni”, to je marketing, on ima problem kada mu Njemačka zabrani koncert jer neće biti novca. U Hrvatskoj je sve pozitivan marketing. Sada nema više hitova, nema više te napetosti i domoljublja. Njemu odgovara SDP na vlasti, ima kao k’o fol sukob.”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI