SLASTIČARNICA U ZADRU ŽENI NAPLATILA ČAŠU VODE: Vlasnica kaže da je oni filtritiraju i tretiraju UV lampama

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Ilustracija

U Zadru se gostima naplaćuje i čaša vode.

Jedna Zadranka ispričala je kako su njezinoj majci u slastičarnici na Poluotoku naplatili čašu vode šest kuna.

Napomenula je da se ne radi se o flaširanoj vodi.


“Pazite kad sjedate u slastičarnicu i naručite kapučino s čašom vode, jer vam od sada deci vode, navodno filtrirane ili kakve god naplaćuju po dvije kune. Dakle, ovakva čaša sa slike šest kuna. Voda uz kavu! A da ničim niste dali do znanja da bi neku posebnu vodu… Pa nema više ni besplatne vode uz kave”, napisala je revoltirana Zadranka na Facebooku.

Na objavu su reagirali i iz spomenute slastičarne. Imali su oni razlog zašto to naplaćuju.“Žao nam je što je došlo do ove situacije jer su nam namjere bile najbolje da našim gostima pružimo vodu koja je kvalitetnija i zdravija. Voda koja se dodatno naplaćuje prolazi kroz posebne filtere radi uklanjanja nečistoća, te se tretira UV lampama radi uklanjanja bakterijskih onečišćenja. Gosti će i dalje moći odabrati žele li besplatnu vodu koja je iz slavina ili žele normalnu, odnosno gaziranu vodu iz specijaliziranog aparata koja se naplaćuje”, odgovorila je vlasnica.

No, dobila je i “odgovor na odgovor”. Jedan od komentatora se upitao nije li gospođa mogla imati izbor hoće li platiti filtriranu vodu ili popiti onu iz slavine, umjesto što su je doveli pred gotov čin, javlja portal 057.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI