SLUČAJNI SUSRET NA VIRU: Šeks i Milanović svađali su se mjesecima, a sad su kao da ništa nije bilo razgovarali o povijesti hrvatske državnosti

Foto: Boris Scitar/Vecernji list

Predsjednik Zoran Milanović u nedjelju je povodom Dana općine Vir nazočio svečanoj sjednici Općinskog vijeća.

Rekao je kako smo u EU zato da nam bude bolje, da imamo sigurnosti, slobode ali i novca, a izrazio je i “zadivljenost napretkom mjesta koje je bilo predmet ruganja”.

Na svečanoj sjednici govorili su i predsjednik Vijeća općine Vir Antonio Vučetić, načelnik Općine Marin Radović, načelnik općine Privlaka u ime načelnika općina i gradonačelnika gradova Gašpar Begonja, župan Zadarske županije i izaslanik predsjednika Vlade Božidar Longin i izaslanik predsjednika Hrvatskoga sabora i saborski zastupnik Rade Šimičević.

Nakon sjednice predsjednik se neočekivano susreo s veteranom HDZ-a Vladimirom Šeksom. Naime, Šeks je u jednom trenutku došao do stola za kojim je bio predsjednik. Milanović mu je prišao, pružio ruku te je dvojac započeo razgovor. Kako javlja HRT-Radio Zadar, uspjeli su čuti da razgovaraju o povijesti hrvatske državnosti.



Inače, između Milanovića i Šeksa mjesecima traju javna prepucavanja. Predsjednik je Šeksa nazvao “udbaškim drukerom” i “Čingli Lingi Superhik Sova Šeks”, a Šeks je pozvao na Milanovićev opoziv i ustvrdio da su kod predsjednika “simptomi neke psihičke bolesti već visoko uznapredovali” i da smatra da je riječ o “određenom koktelu određenih poremećaja, paranoje, šizofrenije…”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI