SNJEŽANA MEHUN O PREDSJEDNIČINIM HALJINAMA: ‘Kolinda je moj najbolji model, bila je velika čast vidjeti ju u mojoj haljini s Trumpom’

Screenshot

Nema mnogo tih žena u Hrvatskoj koje su se „same stvorile“ i održale. Jedna od njih je Snježana Mehun, došla je devedesetih ni-od-kuda (zapravo, iz Novog Zagreba), preživjela je prelazak iz Guttenbergova doba u digitalnu eru, ostala već tri desetljeća zanimljiva medijima i javnosti zbog svojih poslovnih poduhvata, a, posljedično, i zbog privatnog života. Njezin posljednji poslovni pothvat je ulazak u tekstilnu industriju i stvaranje hrvatskog modnog brenda Duchess, a privatni veza u koju se prošlog ljeta upustila s austrijskim biznismenom Franzom Schillingerom. Snježana Mehun iza sebe ima niz poslovnih projekata, dva braka i jednog sina. Ovog utorka imala je modnu reviju u hotelu Palace u Zagrebu kojom je promovirala svoju treću zimsku kolekciju brenda Duchess.

U najnovijem broju tjednika 7Dnevno razgovarli smo sa Snježanom Mehun o vrhuncu njezine karijere, reviji koju je upravo održala, modi koju stvara godinama i njezinim haljinama koje redovito nosi predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. Pročitajte cijelu priču u novom broju 7Dnevno koji ćete pronaći na svim kioscima.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI