ŠOK I UŽAS U SPLITU: U trgovačkom centru muškarac usmrtio bivšu partnericu! Cure strašni detalj, poznat identitet osumnjičenog!

Foto: Miroslav Lelas/Pixsell

Nešto prije 15 sati u Splitu, u Poljičkoj ulici, muškarac je ušao u prodavaonicu i nožem napao i teško ozlijedio ženu koja je djelatnica te prodavaonice. Sve se odigralo  u trgovini Lidla.

Žena je s teškim ozljedama vozilom hitne pomoći prevezena je u bolnicu gdje je ubrzo preminula.

Neslužbeno se doznaje da je riječ o 50-godišnjaku koji je navodno bio žrtvin izvanbračni partner  i bila je zaposlenica tog trgovačkog centra.

Zaposlenici su muškarca zadržali do dolaska policije te je uhićen i priveden u službene prostorije.

Prema prvim neprovjerenim informacijama, napadač je i sebe pokušao ubosti nakon što je brutalno napao i ozlijedio svoju žrtvu.



“Jadna žena, stajala je na nogama kada joj je napadač došao s leđa. Imao je kapu na glavi, nešto joj je vikao i izvukao nož. Užasno, užasno, ubo je puno puta! Još sam u šoku!, piše Slobodna Dalmacija.

Iz PU splitsko-dalmatinske izdali su kratko priopćenje.

“Danas, nešto prije 15 sati u Splitu, u Poljičkoj ulici, muškarac je ušao u prodavaonicu i nožem napao i teško ozlijedio ženu koja je djelatnica te prodavaonice. S teškim ozljedama vozilom hitne pomoći prevezena je u bolnicu gdje je naknadno preminula. Zaposlenici su muškarca zadržali do dolaska policije te je uhićen i priveden u službene prostorije. Mjesto događaja je osigurano i u tijeku je očevid”.

Neslužbeni izvori svjedoče da se napad dogodio pred očima brojnih kupaca koji su se tada nalazili u trgovačkom centru.

Slobodna Dalmacija navodi da je poznat identitet ubojice iz Lidla. Kako pišu, za ubojstvo se sumnjiči  Ž. Đ.  (54) zvanom ‘Lika iz Splita’. Sa žrtvom ima zajedničko dijete, ali nisu bili u vezi neko vrijeme. Policija ga do sada nema evidentiranog kao počinitelja kaznenih djela, niti kao obiteljskog nasilnika. Prvo je verbalno napao, a zatim je nasrnuo hladnim oružjem.

Vikao je na nju:”Nisi mi dala vidit dite tri miseca!” Onda je počeo ubadati i nisam više mogla gledat”, rekla je svjedokinja.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI