Šokirao odvratnom izjavom: Dino Merlin otpustio bubnjara sa suludom idejom

YouTube

Poznati pjevač i glazbenik Dino Merlin otkazao je suradnju Amaru Češljaru, bubnjaru njegovog pratećeg benda, koji je na društvenim mrežama napisao kako bi poslao tenk na Hrvate koji su prosvjedovali u Mostaru zbog izbora Željka Komšića za hrvatskog člana Predsjedništva BiH.

Reakciju pjevača prenosimo u cijelosti:

“Razočaran sam, tužan i oštro osuđujem nedavne postupke glazbenog suradnika Amara Češljara koji je svojim neumjesnim komentarima nanio nemjerljivu štetu timu profesionalaca i umjetnika koji sa mnom već nekoliko desetljeća diljem svijeta kroz glazbu propagiraju ljubav, mir i dobro.

Svi moji suradnici dobro znaju da moji životni svjetonazori ni na koji način ne isključuju bilo koji narod ili pojedinca i da u mom timu nema mjesta onima čiji stavovi izražavaju i pozivaju na nacionalne, rasne, religijske ili bilo koje druge vrste netrpeljivosti. Zbog nepoštivanja osnovnih principa na kojima je zasnovano naše djelovanje, odlučio sam odmah otkazati daljnju suradnju Amaru Češljaru.

Ovim putem i primjerom pozivam sve nas na razumno djelovanje kako bi preuzeli odgovornost za svoje riječi i djela i bili korektivi jedni drugima u izgradnji tolerantnije budućnosti.”, piše u priopćenju koje je pjevač poslao medijima.Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI