SPLITSKI GRADSKI VIJEĆNIK BIO JE JASAN: Ovo se nekima neće svidjeti! ‘Desna scena će na izborima u Splitu doživjeti fijasko’

Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Martin Pauk poznato je lice splitske političke scene, gradski je vijećnik od 2017 kad je na izborima na tu funkciju izabran na na listi MOST-a. Isti taj MOST napustio je krajem te iste 2017. godine i pristupio je stranci Zlatka Hasanbegovića no i tu je ‘ljubav’ pukla u prosincu ali prošle godine.

Danas se javnosti obratio objavom na svome Facebooku, prenosimo je u cijelosti:

“Bila mi je iznimna čast i privilegija služiti svom rodnom gradu i građanima protekle četiri godine. Na raspolaganje sam stavio svoje ideje, znanje i genetski urođenu “seljačku lukavost” s ciljem ostvarenja projekata i provođenja svojih političkih ideja.


Iza mene ostaju projekti uvođenja šaha u osnovne škole, smanjenje cijene privatnih vrtića za čak 75%, osiguran novac za spomenik mučeniku Frani Tenti, dječji parkovi, igrališta i garaže.

Nisam još donio odluku o kandidaturi na sljedećim izborima, ali definitivno nemam namjeru dodatno mrviti ionako rascjepkanu desnu scenu koja će na izborima doživjeti fijasko. Pojedinci iz stranaka koje se predstavljaju kao “desne i konzervativne” tvrde kako sam za njih ‘previše desno’.Da, previše sam desno jer će iza mog mandata ostati korisni projekti i poruka kako ideje nisu na prodaju, dok su iza njihovih mandata ostali kafići, restorani i gradski poslovni prostori u njihovom vlasništvu.

Za razliku od nekih meni ostaje čist obraz, a samim time i vrlo širok prostor za razotkrivanje licemjera na splitskoj tzv. ‘desnoj’ sceni punoj trgovaca i špekulanata.

U prilogu stavljam isječke samo djelića svojih projekata i ideja u protekle četiri godine. Hvala vam od srca svima na bezrezervnoj podršci i branjenju kad sam nepravedno prozivan i napadan od strane licemjernih oponenata.
Neka nam dugo žive Split i majka Hrvatska” – poručio je Pauk.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI