SPREMNA JE ZAMJENA ZA OLEGA BUTKOVIĆA! Plenković sve više postaje sklon Josipu Bilaveru!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 6. kolovoza, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Hrvatska je prepuna lažne hrane! Istraga Europola je otkrila da je ministarica poljoprivrede Marija Vučković znala da se konjetina prodaje kao teletina i nije ništa učinila.

Spremna je zamjena za Olega Butkovića! Plenković sve više postaje sklon mladom Josipu Bilaveru.

Milan Popović na Hvaru! Severinin bivši partner za 4000 kuna ima koncesiju na plažu.

Ivo Komšić, sudionik pregovora u Daytonu: “Tuđman je bio šef zločinačkog pothvata u BiH i smrt ga je spasila haškog zatvora”.



Zaljubljeni Vladimir Šeks osvećuje se Milanoviću novim ustavom. Na moru smišlja kako do dvotrećinske većine. HDZ želi da se predsjednik bira u Saboru.

Čeka se smjena Dubravke Vrgoč. Zagrebački HNK preuzima sadašnji intendant HNK-a u Rijeci, Marin Blažević.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI