SRAMOTAN ISTUP SLOVENSKE DIPLOMATKINJE: Uhvaćena je u krivolovu. Kad su je na to upozorili, sve je besramno izvrijeđala!

Foto: Facebook

Slovenska diplomatkinja, Špela Cimerman koja je vodila poglavlje pregovora za područje unutarnjih poslova tijekom hrvatskog pristupanja Europskoj Uniji ne skriva strast prema podvodnom ribolovu, ili barem poziranju s kapitalnim ulovom.

To ne bi bio nikakav problem da upravo ulov s kojim se pohvalila 5. kolovoza ove godine na Facebooku, baš tada nije zabranjeno loviti. Dovoljno da podigne strasti onih koji prate i poštuju hrvatske zakone, piše Morski.hr.

Naime, razdoblje lovostaja u kojem se riba kirnja (Epinephelus spp.) ne smije loviti, sakupljati, zadržavati na plovilu, prekrcavati, iskrcavati, prenositi, skladištiti, prodavati, izlagati ili nuditi na prodaju živa ili u svježem stanju je od 1. srpnja do 31. kolovoza.

Podvodni ribolovci su je na ovo upozorili, a ono što je uslijedilo zbilja je nevjerojatno.

Nimalo očekivano svom diplomatskom statusu, odgovorila je vulgarnim rječnikom i psovkama ispod javno objavljene fotografije na Facebooku.



“Svaka čast na trofeju u vrijeme lovostaja….mislim da je svaki komentar suvišan. Nažalost…”, upozorio ju je jedan ribolovac s izdvojenim i zaokruženim dijelom Pravilnika o zaštiti riba i drugih morskih organizama, na što mu je ona odgovorila:

“Uhvatim samo za jesti…. Imam ja dozvolu od ministarstva za pomorstvo.”

U komentiranje se uključio i profil udruge koju vodi,”Sea Spirit Adria”, s kojeg je komentirala:

“Odjebi, kirnje trenutačno nisu u lovostaju.”

“Imam dopuštenje i pravo da sponzoriram svoj posao”, pa onda:

“Imam dozvolu za podvodni ulov od 5 kg dnevno.”

Na ponovna upozorenja da se kirnja ne smije loviti u ovo doba godine i da se lovi kad nije lovostaj, sad ponovno sa svog profila Špela Cimerman, odgovorila je kritičaru:

“Ne seri!!!!”

Sea Spirit Adria je udruga koja se bavi jedrenjem, podvodnim ribolovom, plivanjem i jogom, čija je Cimerman predsjednica.

Inače, ovaj profil je obasut negativnim komentarima u kojima korisnici upozoravaju na nepristojnu komunikaciju i kršenje zakona.

Cimerman je u razgovoru za Morski.hr izrekla neke vrlo neobične i nepovezane stvari.

“Sutra ću dobiti hrvatsko državljanstvo, a onda ću sve hapsit”, rekla je.

Najblaže rečeno, razgovor je bio vrlo neobičan, a možete ga pročitati OVDJE.

Inače, gospođi Cimerman ovo nije prvi put da se prepucava sa zemljom čije državljanstvo želi. Naime, prije tri godine Jutarnji list je pisao o zavrzlamama s hrvatskom birokracijom.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI