SRBI NEĆE IZBJEGAVATI TUĐMANA: Štoviše, ovo je njihov poseban dar!

Pixabay

Srbi su tako odlučili ne izbjegavati novu hrvatsku zračnu luku, a osim što su u povodu njezina otvorenja odlučili "darovati" jeftiniju kartu, iskoristili su priliku da se pohvale svojim dobrim zrakoplovom

Air Serbia, nacionalna Zrakoplovna kompanija Republike Srbije, prometovat će sljedećeg utorka (28. ožujka 2017.) na liniji Beograd – Zagreb – Beograd, svojim širokotrupnim zrakoplovom Airbus A-330, te na taj način doprinijeti obilježavanju otvaranja nove zgrade putničkog terminala u Zagrebu – Zračne luke “Franjo Tuđman”.

Zrakoplov s 254 sjedišta, koji redovito prometuje na direktnoj liniji između Beograda i zračne luke JFK u New York-u, letjet će do glavnog grada Hrvatske te iz njega u jutarnjim satima sljedećeg utorka, a gosti će moći iskoristiti posebnu cijenu od 59 EUR za povratnu kartu, koja će vrijediti samo tog dana, izvijestili su iz Air Serbie.

Dane Kondić, generalni direktor Air Serbia, tim povodom je izjavio: „Zadovoljstvo nam je da obilježimo otvaranje novog putničkog terminala u Zagrebu letom koji će ka glavnom gradu Hrvatske, samo tog dana, obaviti naš prestižni i jedinstveni zrakoplov A330“.

„Cijena karte od 59 eura bit će vrlo popularna među putnicima koji planiraju posjetiti novi zagrebački terminal tijekom prvog radnog dana te istovremeno letjeti našim širokotrupnim zrakoplovom“, dodao je.

Srbi su tako odlučili ne izbjegavati novu hrvatsku zračnu luku, a osim što su u povodu njezina otvorenja odlučili “darovati” jeftiniju kartu, iskoristili su priliku da se pohvale svojim dobrim zrakoplovom.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI