SRBIJA ZVECKA ORUŽJEM! VULIN PORUČIO: ‘Ne igrajte se s nama, kreće testiranje raketnog sustava! Vidjet ćete srpsku silu’

Srdjan Ilic/PIXSELL

Ministar obrane Republike Srbije Aleksandar Vulin kaže da će na velikoj vježbi u prvoj polovici listopada biti prikazana nulta serija PASARS-a kako pogađa ciljeve u zraku i sistem “Pancir“.

On je za TV Pink naveo da je “Pancir” svjetski priznat sistem, koji je vjerojatno najbolji protuzračni sistem  kratkog dometa.

Koji od navedenih vojnih sistema Srbija ne posjeduje?

“Srpski narod je miroljubiv i nije za ratove, ali ne bi bilo pametno igrati se sa Vojskom Srbije. Mi nećemo nikoga dirati, ali nemojte se igrati s nama, nije to pametno“, rekao je Vulin, a navodi se u priopćenju službe ministarstva.

Prema njegovim rječima, velika vježba će biti održana na Pešteru“Sve što leti mora i pogoditi. To je maksima i vidjet ćete prvi put sve helikoptere naoružane, sve migove naoružane, svi orlovi i galebovi naoružani, naš PVO će biti naoružan. Vidjet ćete jednu silu, jednu srpsku silu koju niste mogli  vidjeti od vremena JNA i baš smo ponosni na to”, zaključio je on.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI