SRPSKI MEDIJI LJUTI: ‘Kolindina kći stigla u Beograd, ne smijemo je fotografirati ni intervjuirati’

Igor Kralj/PIXSELL

Organizatori su im navodno čak priprijetili i osiguranjem i policijom ako pokušaju nešto suprotno pravilima o kojima su ih informirali.

Kćer predsjednice Kolinde Grabar Kitarović Katarina doputovala je u Beograd na Europski kup u umjetničkom klizanju, Skate Helena, koji se održava u dvorani Pionir.

Srpski  mediji  došli su popratiti događaj i intervjuirati je, međutim organizator je rekao kako je s Katarinom Kitarović strogo zabranjena bilo kakva komunikacija ili fotografiranje.

Organizatori su im navodno čak priprijetili i osiguranjem i policijom ako pokušaju nešto suprotno pravilima o kojima su ih informirali.

Sportski novinar Milojko Pantić kazao je za Alo.rs kako za 50 godina karijere nije doživio tako nešto

Za skoro 50 godina karijere nisam doživio ovo što sam ovdje. Došao sam napraviti reportažu, s obzirom na to da na ovom turniru u umjetničkom klizanju sudjeluju i djeca mojih prijatelja iz Zagreba. Njih sam prije dva dana snimio i nitko mi ništa nije rekao na tribinama. Snimao sam klizanje, snimao te djevojčice i uzeo im izjave o tome kako se osjećaju u Beogradu, s obzirom na to da su roditelji čija djeca kližu u dvorani prihvatili da djeca iz Zagreba borave kod njih dok su u prijestolnici. Želio sam napraviti priču i s Katarinom Kitarović i doživjeh šok’, rekao je za Alo.



Službeno objašnjenje srpski mediji dobili su od glavne tajnice KSS-a, Vesne Raković. ‘Natjecanje je veoma važno za klizače koji sudjeluju iz razloga što je ovo posljednja prilika da se sakupe poeni za sudjelovanje na svjetskom prvenstvu. Vođe timova i treneri ne dozvoljavaju pristup, davanje izjava i fotografiranje sportaša dok traje natjecanje.

S obzirom na to da na natjecanju sudjeluje i naša predstavnica od koje očekujemo odličan plasman, kada ona otkliže slobodan sastav slobodni ste uzeti izjavu od nje i da je fotografirate. Za ostale timove nemamo odobrenje’, rekla je Raković.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI