STANKOVIĆ NAJAVIO NOVOG GOSTA U NU2: Odabirom gosta izazvao lavinu reakcija!

Foto: Pixsell

Nedjelja je kao što je poznato rezervirana za emisiju Nedjeljom u dva voditelja Aleksandra Stankovića. Danas je na svom Facebook objavio tko će mu biti gost u ovotjednom izdanju emisije. Bit će to naš poznati i nagrađivani redatelj Dalibor Stanković.

“Voli govoriti o politici. Fali nam pobune, izlaska na ulice, vazalski smo narod . Radnička klasa mora se skrivati pred imućnima, kaže. Što radi i što je radio, kakvu to novu seriju priprema za HTV” najavio je Stanković  svog gosta ali i podjelio mišljenja gledatelja.

Mnogi su komentirali objavu i istaknuli kako će emisiju svakako pogledati, dok su drugi pisali kako Matanića ipak neće gledati.

“Jedan je od rijetkih Hrvata koji javno progovaraju o društvenoj zbilji bez imalo celofana. Sjajan gost, gledat ću svakako. Čovjek koji stvara intrigantne filmove, čak i ako voditelj bude imao loš dan, ne može biti nezanimljiv gost” podržali su gledatelji gostovanje Matanića.

Drugi su pak komentirali u negativnom tonu.



“Ovu nedjelju ću preskočiti emisiju. Ne odgovara mi taj gost i neću gubiti vrijeme. Proziva influencere koji se bore za život da su lijenčine, a on cijeli život snima novcem poreznih obveznika “- pisali su drugi, kojima se izbor gosta ovotjedne emisije ‘Nedjeljom u dva’ nimalo ne sviđa.

nbsp;

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI