STIGLA JE I POTVRDA: Plenković, Jandroković i Beroš cjepit će se AstraZenecom! Isto je napravio i poznati hrvatski znanstvenik

Ono o čemu se pričalo i spominjalo ovih dana dobilo je svoju potvrdu. Iz Vlade je stigla potvrda da će se Plenković, Beroš i Jandroković cjepiti Astrazenecinim cjepivom u Banskim dvorima. Sam Plenković i ministar Beroš su i sami rekli da će se cjepiti  nakon cijele zavrzlame oko AstraZenecina koji je izazvao to da je dosta europskih zemljama obustavilo cjepljenje tim istim cjepivom.

STIGLA POTVRDA IZ VLADE

O tome da će premijer Plenković, predsjednik Sabora  Jandroković i ministar zdravstva Vili Beroš cjepiti objavio je glasnogovornik Vlade Marko Milić putem Twittera.

“Predsjednik Vlade, Andrej Plenković, ministar zdravstva, Vili Beroš i predsjednik Hrvatskog Sabora, Gordan Jandroković, sutra će se u 9 sati u Banskim dvorima javno cijepiti cjepivom AstraZenece”, napisao je Milić na Twitteru.

Prof. dr. Ivan Đikić, hrvatski znanstvenik koji radi u Institutu za biokemiju Sveučilišta Goethe u Frankfurtu objavio je kako se baš također danas cijepio protiv koronavirusa AstraZenecenim cjepivom.

‘Drago mi je da sam primio cjepivo u našoj Sveučilišnoj bolnici. Moramo ubrzati cijepljenje u Njemačkoj i staviti pandemiju pod kontrolu do ljeta’, napisao je Đikić na Twitteru.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI