STIGLE KAZNENE PRIJAVE ZA NAPAD U ZADRU: Događaj koji je zgrozio Hrvatsku dobio novi epilog! Policija objavila za što tereti napadače

Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Premlaćivanje 14-godišnjaka u Zadru od strane nekolicine nešto starijih maloljetnika zgrozilo je cijelu hrvatsku javnost. Ozlijeđeni dječak i dalje se nalazi u zadarskoj bolnici s teškim ozljedama a nastradala mu je i slezena.

Četrnaestogodišnji dječak na liječenju je u zadarskoj bolnici i stanje mu je stabilno. Zadržan je na promatranju na Odjelu kirurgije zadarske Opće bolnice, izjavio je zamjenik ravnatelja bolnice Edi Karuc.

Stigla kaznena prijava


Završeno je kriminalističko istraživanje nad dvojicom maloljetnika i 19-godišnjakom nakon napada na 14-godišnjaka u Zadru, javila je PU Zadarska.

“Dva maloljetnika se sumnjiči da su 22. travnja oko 20 sati u Ulici bana Josipa Jelačića u Zadru fizički napali maloljetnu mušku osobu, udarajući ju rukama po tijelu i glavi, čime su joj nanijeli ozljede koje su u Općoj bolnici Zadar okvalificirane kao lake tjelesne ozljede, s mogućnošću prekvalifikacije”, piše policija.Policija 19-godišnjaka sumnjiči da se, početkom ožujka ove godine u Ulici Ante Starčevića u Zadru, nasilnički ponašao prema maloljetnoj osobi tako da ju je fizički napao udarajući je rukama po tijelu.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja dvojica maloljetnika su predana pritvorskom nadzorniku, dok se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog sumnje da su počinili kazneno djelo Teška tjelesna ozljeda u pokušaju. 19-godišnjak je također predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, a nadležnom državnom odvjetništvu je podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Nasilničko ponašanje, priopćili su iz policije.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI