STIGLO JOŠ MALO DOBRIH VIJESTI: Građani naše metropole od utorka bez naručivanja na cijepljenje Janssenom

Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Građani grada Zagreba od utorka mogu bez prethodnog naručivanja primiti cjepivo Janssen, koji se daje u samo jednoj dozi, pa se već 22. dan nakon cijepljenja može dobiti EU digitalna COVID potvrda o cijepljenju, objavio je u ponedjeljak zagrebački Nastavni zavod za javno zdravstvo.

“Riječ je o trenutno najbržem, a pritom i iznimno sigurnom načinu za zaštitu svog zdravlja i osiguravanje bezbrižne sezone godišnjih odmora”, ističe se u priopćenju.

Cijepljenje se organizira na tri punkta za masovno cijepljenje – u Domu sportova, sportskoj dvorani gimnazije Lucijana Vranjanina i sportskoj dvorani Srednje škole Jelkovec u Sesvetama.


Cjepivo se može primiti od utorka do petka od 8 do 12 sati na tim lokacijama, dok će se u subotu, 17. srpnja, moći cijepiti samo na Zagrebačkom velesajmu, od 8 do 12 sati.

Iz Zavoda kažu kako je odaziv Zagrepčana na javni poziv zasad iznimno povoljan, a na cijepljenje bez prethodnog naručivanja dnevno dođe oko tisuću građana.Pozivaju sve građane da, “ususret ljetu i sezoni godišnjih odmora, na najbrži i najjednostavniji način zaštite sebe i svoje bližnje – cijepljenjem na jednom od tih punktova”.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI