STIŽU LI NOVE CIJENE GORIVA? Bulj poručio Plenkoviću da je trećerazredni igrač

Foto: Robert Anić/Pixsell

Tijekom ‘aktualnog prijepodneva’ u Saboru premijer Andrej Plenković najavio je mogući rast cijena goriva od idućeg tjedna.

“Ukoliko imamo procjenu da će cijena idućeg tjedna rasti, mi ćemo opet limitirati sva goriva, osim premiuma”, izjavio je.

Podsjetimo, Vlada prije tri mjeseca limitirala cijene na 11, 0 i 11 kuna te držala tu cijenu dva mjeseca.

“Nakon toga smo prepustili stvari tržištu, primijetili smo da su današnje cijene benzina više, ukoliko imamo procjenu da će cijena idućeg tjedna rasti, mi ćemo opet limitirati sva goriva, osim premiuma”, nastavio je premijer Plenković.

Raspravi se pridružio i zastupnik Miro Bulj: “Rekli ste da ćete Fond solidarnosti riješiti jednim pozivom Ursuli, ali očito ste trećerazredni igrač”” poručio je Plenkovću.



Na što mu je premijer odgovorio: “Kada budem išao na Europsko vijeće povest ću vas ili nekog iz Mosta da mi tamo rastumači s kim razgovarati i na kojem jeziku. A i ministru Božinoviću ću predložiti da vas kao antivaksera uzme u Stožer”.

HDZ-ov Branko Bačić je podsjetio da je Skupština Republike Srbije donijela zakon kojim je izdanja dubrovačke književnosti proglasila i srpskim kulturnim naslijeđem. Na što je ministrica kulture i vanjskih poslova Nina Obuljen Koržinek rekla kako Ministarstvo izražava najoštrije suprostavljanje.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI