‘ŠTO JE GRMOJA ZAPRAVO REKAO NJEMU?’ Premijer branio na Bačića kod spominjanja roditelja Grmoje: ‘To nije rekao sam izazvan!’

Photo: Davor Visnjic/PIXSELL

Premijer Andrej Plenković danas je boravio u Koprivničko-križevačkoj županiji. U Koprivnici sastao s koprivničko-križevačkim županom Darkom Korenom i gradonačelnikom Mišelom Jakšićem.

U Podravci se sastao sa članovima Uprave na čijem je čelu od veljače bivša ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta i bivša potpredsjednica Vlade Martina Dalić. 

“Rezultati za prošlu godinu su jako dobri”, rekao je premijer o Podravci te dodao da je 247 milijuna kuna dobit, prosječna plaća je 6 tisuća kuna, što je po njegovom mišljenju ‘jako dobro s obzirom na strukturu zaposlenih’.


Na pitanje o veledrogerijama rekao je kako ministri Beroš i Marić razgovaraju s njihovim predstavnicima te kako vjeruje da će sve biti u redu, da će sve zdravstvene ustanove dobiti lijekove. “Ne vidim tu da imamo neki sistemski problem, on ne postoji”, rekao je Plenković.

Odgovorio je i na pitanje novinara o aktualnom satu u Saboru održanom prije dva dana a koji je izazvao brojne reakcije.To mu uopće nije tema

“Udruge koje se bave ženskim pravima da komentiraju aktualni sat, to za mene uopće nije tema. Kad bih se ja osvrtao na sve što se izgovori o nama u Saboru…”, komentirao je premijer.

HDZ-ov predsjednik kluba zastupnika u Saboru Branko Bačić ružno je i neprimjereno komentirao roditelje gospodina Grmoje, pa je od premijera zatražen odgovor na izrečen.

“Što je Grmoja rekao njemu? Nije to prvi put da se roditelji spominju. Bačić sigurno nije njemu to rekao sam izazvan. Tisuću posto sam siguran da Bačić to nije rekao sam izazvan”, rekao je premijer.

Što je Bačić kazao o Grmoji

Objasnimo točno što se zapravo dogodilo. Nakon što je MOST-ov Nikola Grmoja prozvan za povredu poslovnika u Saboru, Branko Bačić je rekao kako je Grmoja sklon etiketiranju.

“Voli etiketirati druge zastupnike. U Metkoviću ga zovu da je škrtac i da bi trebao svojim roditeljima dati koju kunu da se ne sramote po metkovskim samoposlugama”, rekao je Bačić jučer u Saboru.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI