ŠTO SE DOGODILO S BANDIĆEVIM LJUDIMA? Jedni su osnovali tvrtku, drugi su se umorili od njegovog tempa. Uginuo je i njegov pas Rudi

Milan Bandić preminuo je 28. veljače ove godine. Od njegove smrti prošlo je više od pola godine, a na lokalnim izborima njegovi bliski suradnici nisu uspjeli osvojiti novi mandat za gradonačelnika. Zbog toga su mnogi od u svojim životima promijenili smjer.

Pročelničke fotelje do sada je napustilo njih 11. Neki su završili u privatnom sektoru, drugi se bave kineziologijom, neki i zaštitarstvom.

Bivša pročelnica Mirka Jozić prije mjesec je dana osnovala svoju tvrtku i nudi pomoć oko financija, okoliša i komunalnih usluga.

“Pa nije loš osjećaj isplatiti si sam plaću, mislim ja sam prije toga radila u privatnom sektoru, pa u javnom i sada ponovno u privatnom kao samostalna osoba. Sve je to gušt na neki svoj način”, rekla je Jozić za RTL.

Bivši pročelnik Ureda za upravljanje hitnim situacijama, Pavle Kalinić direktor je korporativne sigurnosti i razvoja u jednoj zaštitarskoj tvrtki.



Nekadašnja pročelnica Stručne službe gradonačelnika, Andrea Šulentić, osumnjičena je da je namještala natječaj za ravnatelja bolnice Srebrnjak. Kada nije u zatvoru, radi u područnom uredu mjesne samouprave.

Bivša šefica Holdinga Ana Stojić Deban kaže da se umorila od tempa pokojnog gradonačelnika, pa je sada na odmoru do listopada kada se planira prebaciti u privatni sektor.

Bivši Bandićev pročelnik za financije Slavko Kojić, iako u mirovini, ostao je aktivan u Bandićevoj stranci.

Bandićeva zamjenica, Jelena Pavičić Vukičević karijeru je nastavila kao docentica na Kineziološkom fakultetu.

A dva i pol mjeseca nakon smrti Bandića, uginuo je i njegov pas, zlatni retriver Rudi.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI