Što vi mislite o potezu Plenkovića? ‘Anarhija’, ‘sad će HDZ za ministra postaviti Frljića’…

Goran Stanzl/PIXSELL

Petrov je na svom Facebook profilu dobio dosta potpore, Plenković se nije trudio niti objaviti nešto

Božo Petrov pred novinarima je danas jasno dao do znanja da Most neće podržati Zdravka Marića i prozvao Plenkovića da svojom odlukom ruši Vladu.

Na Facebook profilu objavio je i video svog govora, a ispod su se nanizale gotovo same pohvale.

Neki navijaju za nove izbore i poručuju da Most ima njihov glas, a nekima pak cijela situacija nije jasna. Jedna komentatorica u nevjerici je pitala smije li ovo premijer Plenković učiniti.

“Što se događa, što je ovo, premijerova anarhija, zar to smije uraditi , zar smije tek tako smijeniti legalno izabrane ministre bez ikakvog razloga . Zar je važnije mišljenje Brisela koji podržava ministra financija kojega narod nije odabrao nego mišljenje ministara koje je hrvatski narod odabrao”, upitala je.

Božo Petrov kod nekih je poentirao i oko lokalnih izbora, pa je tako jedan komentator poručio da Most ima glas od njega za župana.



“Samo naprijed, da nema MOST-a, za 1 kn bi nas prodali..Sad ili nikad!!!”, poruka je na Facebooku.

Samo naprijed, rušite Vladu, samo maknite Plenkovića, opravdali ste moj glas… samo su neke od poruka na stranici Mosta.

Andrej Plenković na društvenoj mreži ništa nije objavio, ali je objavio HDZ, ali dosta kasnije nego je to uradio Most pa je u trenutku pisanja ovog članka imao svega nekoliko komentara. Nekoliko pozitivnih, nekoliko posprdnih i nekoliko negativnih.

“Kad ljudi nemaju pravi odgovor na ovakav državnički stav i potez jedini razuman u zajedničkoj vladi tad počinju sa sitnim floskulama i provokacijama. Premijer je ovo,kakvog malo koja država ima. Budimo ponosni.. i ne dopustimo da nas pokolebaju”, napisao je jedan komenator.

“Navodno će ministar HDZ postati Oliver Frljić”, našalio se jedan komentator.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI