STRAHOTA U RIJECI! Ležao na cesti, na njega naletio pijani 21-godišnjak i pregazio ga

Foto: Denis Jerkovic / CROPIX

U Ulici Franje Račkog u Rijeci u nedjelju ujutro je jedan muškarac ležao na cesti kada je na njega automobilom naletio 21-godišnji alkoholizirani vozač te mu nanio teške ozljede. Ozlijeđeni muškarac je prevezen u KBC Rijeka, ali je preminuo od posljedica zadobivenih ozljeda. Policija još uvijek utvrđuje idenitet poginulog pješaka.

Iz primorsko-goranske policije u ponedjeljak su pozvali očevice da im pruže informacije o ovoj prometnoj nesreći koja se dogodila oko 4,15 sati.

Očevidom je utvrđeno kako je 21-godišnjak vozio Fiat riječkih registracija, a pod utjecajem alkohole te zbog prebrze vožnje, u jednom trenutku izgubio je nadzor i naletio na nepoznatog pješaka koji je ležao na cesti i pregazio ga.

Vozač je uhićen i priveden u policijske prostorije gdje mu je alkotestom utvrđeno 1,20 alkoholnih promila. Nakon kriminalističkog istraživanja kazneno je prijavljen zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu te je predan pritvorskom nadzorniku.

S obzirom da poginuli pješak kod sebe nije imao nikakve dokumente, još nije utvrđen njegov identitet, pa iz policije pozivaju očevide nesreće da se jave u Postaju prometne policije Rijeka na broj telefona: 051/430-655 ili na e-mail: [email protected], kako bi se s novim informacijama uspio utvrditi identitet poginuloga.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI