STRANICA SANDRE BENČIĆ NAJPOSJEĆENIJA OSOBNA STRANICA: Evo koliko je imala pregleda

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Saborska stranica Sandre Benčić iz stranke Možemo! najposjećenija je osobna zastupnička stranica za prošlu godinu, pokazuju objavljeni saborski podatci.

Njezina stranica, koja kao i sve ostale osobne stranice zastupnika sadrži datum rođenja, podatke o obrazovanju, stranačkoj pripadnosti, dužnostima u Saboru, prošle godine je imala 7109 posjeta.

Na drugom je mjestu HDZ-ov Ivan Radić (4345) koji od lokalnih izbora obnaša dužnost gradonačelnika Osijeka, na trećem SDP-ova Mirela Ahmetović (3504), a četvrti Mostov Miro Bulj (3386) koji uz zastupničku obnaša i dužnost gradonačelnika Sinja.

Iako je 30-ak zastupničkih stranica imalo više od tisuću posjeta, samo su stranice četvero navedenih zastupnika imale njih više od tri tisuće.

Popis najposjećenijih zastupničkih stranica mijenja se nakon nekog vremenskog razdoblja, pa su prije Benčić to, među ostalima, bile stranice Peđe Grbina (SDP), Mire Bulja (Most), Gorana Aleksića (Snaga) te HDZ-ovih Milijana Brkića i Gorana Marića.



Među stranicama saborskih klubova najposjećenija je bila ona Kluba SDP-a (5089), pa stranice HDZ-ova (4411) i Klub Domovinskog pokreta (3977).

Saborski su odbori pogledani više od stotinu tisuća puta, a najveću posjećenost imao je Odbor za informiranje i medije (4117 posjeta).

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI