Stranka Gorana Aleksića dala potporu Mostu

Most NL

Predsjednik Mosta Božo Petrov rekao je da suradnja između ove dvije stranke postoji od prije jer imaju isti smjer, a to je vizija Hrvatske u kojoj bi svi građani imali jednake šanse

Stranka SNAGA na čelu sa saborskim zastupnikom Goranom Aleksićem održala je zajedničku konferenciju za medije s Mostom nezavisnih lista u Metkoviću kako bi na taj način izrazila potporu Mostovim kandidatima u drugom krugu lokalnih izbora.

„Izražavamo podršku Katarini Ujdur, Miri Bulju, Nikoli Grmoji i Tomislavu Paneniću u drugom krugu izbora. Most je taj koji pruža potpunu podršku nastojanjima Udruge Franak kao i stranke SNAGA da konačno riješe sve probleme nastale zbog nezakonitog poslovanja hrvatskih banaka. Zahvalan sam im jer su se pokazali kao most prema rješenju problema s bankama, za razliku od HDZ-a koji je imao priliku djelovati, ali to nije učinio,“ istaknuo je Aleksić.

Katarina Ujdur, kandidatkinja za gradonačelnicu Metkovića zahvalila je na podršci i kazala da je borba za male ljude ono što povezuje Most i SNAGA-u i da će ona u svojem daljnjem djelovanju nastaviti odvažno raditi na taj način.

Politički tajnik Mosta i kandidat za župana Dubrovačko-neretvanske županije Nikola Grmoja osvrnuo se na suradnju prilikom donošenja Zakona o HNB-u koji je bio prijedlog Mosta, a imao je snažnu podršku SNAGA-e. „Prilikom rasprave svi smo bili suglasni da bi državna revizija trebala ući u HNB, a na glasovanju se pokazalo da su mnogi saborski zastupnici u službi banaka i to je bila jedna poražavajuća činjenica. Aleksić je primjer zastupnika koji nudi konstruktivna rješenja koja imaju našu punu podršku.“

Predsjednik Mosta Božo Petrov rekao je da suradnja između ove dvije stranke postoji od prije jer imaju isti smjer, a to je vizija Hrvatske u kojoj bi svi građani imali jednake šanse.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI