Stranka Ruže Tomašić oprala Pupovca: ‘Vama i vašoj bratiji otvoreno poručujem: velikosrbe i četnike pobijedili smo ’91., pobijedit ćemo i sada’

HKS smatra da Pupovac drži velikosrpske govore koji neodoljivo podsjećaju na devedesete

“NI U OVE dane blagdana nemate ni stida ni srama! Prvo, ta ista matična država je pripadnike mog naroda dovela u situaciju da se stidimo i sramimo zločina koje je počinila srbočetnička armija politikom Miloševića, Adžića i ostalih velikosrba i četnika. Provodeći politiku velike Srbije ubijala je i protjerala stotine tisuća Hrvata, Srba, Mađara, Rusina i svih drugih koji su se suprotstavili velikosrpstvu, odnosno, da budem jasniji, klanju i ubijanju žena, djece i staraca od Ovčare do Škabrnje”, stoji u priopćenju Hrvatske konzervativne stranke kojeg potpisuje Predrag Peđa Mišić, a čija je predsjednica europarlamentarka Ruža Tomašić.

HKS smatra da Pupovac drži velikosrpske govore koji neodoljivo podsjećaju na devedesete.

“Sram vas bilo. Uoči blagdana Tri kralja, u iščekivanju rođenja Isusa po julijanskom kalendaru, nemate ni stida niti srama. Kako bi i imali kad vjernici niste nikad bili. Gospodine Milorade vama i vašoj bratiji otvoreno, s imenom i prezimenom, poručujem: velikosrbe i četnike pobijedili smo ’91., pobijedit ćemo i sada. Neću vam dopustiti da moju Domovinu ikada više ugrozite. Ljubav prema Bogu i Domovini je jača i veća nego ikada prije. Pripadnicima mog naroda šaljem poruku ljubavi – Hristos se rodi!, a vi idite u matičnu državu”, stoji u priopćenju.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI