STRAŠAN NASILNIČKI NAPAD! Riječki maturanti pretučeni u Puli!

Foto PU zagrebačka

Kraj školske godine za riječke maturante nije dobro završio. Kako bi proslavili završetak srednjoškolskog školovanja otišli su na trodnevni izlet u Pulu gdje su pretučeni u noći s petka na subotu.

Pedesetak nasilnika napalo je 15 maturanata riječke Elektrotehničke škole. Navodno Riječani nisu dali nikakav povod za napad, piše Novi list. 

Iz PU istarske istaknuli su da su u noći s petka na subotu oko 1,30 sati primili dojavu o narušavanju javnog reda i mira u Ulici Riva od strane više osoba te da u događaju nitko nije zatražio liječničku pomoć.

No, kako piše Novi list, jedan od roditelja tvrdi da su zatražili pomoć na hitnom odjelu pulske bolnice gdje se satima čeka na obradu jer je težina ozljeda vrlo ozbiljna.

Oglasio se i gradonačelnik Pule Filip Zoričić koji se ispričao zbog napada.



“Opet se moram ispričavati zbog skupine mladića koji su svoje frustracije iskazali na ovoj djeci. Ne znam do kada i kako. Žao mi je kao gradonačelniku grada u koji ljudi dolaze živjeti i ostati. U gradu u kojem je svatko dobrodošao, sada već niz ovakvih sukoba. Ispričavam se svima! Od policije očekujem da privede sve te huligane. Govorim ovo kao gradonačelnik i kao roditelj”, naglasio je Zoričić.

Na kraju je ogorčeno zavapio kako je “dosta više toga!”

“To nije nikakva hrabrost! Isprike gradonačelniku Rijeke, Elektro-tehničkoj školi iz Rijeke, djeci i roditeljima. Sram me i žao mi je. Idući tjedan ćemo sazvati Vijeće za prevenciju kriminaliteta i vidjeti što je to trulo, da se takve stvari događaju”, zaključio je pulski gradonačelnik.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI