STRAŠAN ZLOČIN U GOSPIĆU! Izbodene dvije osobe, bore se za život! Došao kući i zatekao suprugu i ‘prijatelja’! Policija u potrazi za počiniteljem

Foto: Bozidar Vukcevic / CROPIX/Ilustracija

Stravičan napad dogodio se u ponedjeljak na području Gospića. Muškarac i žena teško su ozlijeđeni nakon što su izbodeni u obiteljskoj kući u naselju Jasikovac u Gospiću.

Napadač je 36-godišnji muškarac, a GS Press piše im se dežurni timovi Opće bolnice Gospić bore za živote.

Muškarac je navodno kod kuće zatekao suprugu i njenog prijatelja. Muškarac je i dalje u bijegu i policija poduzima intenzivne radnje kako bi ga pronašli.

36-godišnjaku ovo nije prvi put da ga se povezuje s obiteljskim nasiljem. Nedavno je priveden nakon što ga je prije tjedan dana supruga prijavila za prijetnje smrću, ali i za protupravno oduzimanje slobode, doznaje Jutarnji list.

Međutim, nakon što je policija promptno podnijela prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Gospiću, 36-godišnjak je saslušan u tužiteljstvu koje ga je pustilo na slobodu uz klasične mjere opreza poput zabrane približavanja supruzi na 50 metara kao i napuštanja zajedničkog kućanstva. Sudeći prema svemu, dio sustava je opet zakazao, krivo procijenio i krivo (po)vjerovao.



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI