STRAŠNA ISTINA O ZLOTVORU KOJI JE FRANCUZA MUČIO NA OVČARI: ‘Provjerio sam, Kemo je netaknut umro 2008. u Vukovaru’

screenshot

Najbolja osoba za opisati krvnike s Ovčare je jedan od sedmorice preživjelih, Dragutin Berghofer.

“Gledao sam kako Kemo tuče Francuza”

“Jedna od medijskih neistina jest da sam ja osobno vidio kako Štuka ubija Jean – Michela. Nisam. Vidio sam, međutim, nekog Kemu koji je Francuza pred mojim očima gotovo ubio od batina. Čim je ušao, pitao je: ‘Gdje je Francuz?’ Jean je odmah istupio. ‘Dođi, majku ti ustašku, Kemo će ti pokazati’… Kemo ga je tako tukao nekom palicom, a mi smo svi morali gledati kako mladi Jean vrišti i plače od bolova. I da, svi smo plakali, pa i ja. Plakao sam i tresao se dok mi se sljevala krv iz razbijenog uha… I zbog Francuza koji se valjao po podu i pred nama umirao, i zbog straha da će se to dogoditi i nama. Nemojte misliti da je tada bilo heroja među nama… Bili smo prestravljeni mučenjem… “, kazao je Dragutin našem portalu i dodao:

“Bolnija od batina na Ovčari jest činjenica da je Kemo živio do prije par godina u selu kraj Vukovara i da smo to uporno prijavljivali. Međutim, on je umro ne dočekavši da mu policija pokuca na vrata, a Štuka živi u Srbiji i pod statusom svjedoka suradnika normalno živi”.
Nesretna sudbina francuskog dragovoljca HOS-a, Jeana Michel Nicoliera, kojeg je na Ovčari premlaćivao “neki Kemo”, a čije tijelo još nije pronađeno, aktualizirala se i zahvaljujući našem mediju koji pomno prati i prenosi svaki novi detalj o slučaju ubijenog stranog dragovoljca.

 

Kemo je netaknut umro 2008. u Vukovaru



Tako je Antun Ivanković, predsjednik Udruge Ante Starčević iz Tovarnika koji se bavi istraživanjem ratnog zločina na predjelu Vukovarsko – srijemske županije, sve provjerio u matici umrlih, te s nama podijelio svoje saznanje:

“Želio bih da demistificiramo Kemu koji se od strane svjedoka spominje kao Jeanov mučitelj, a za kojeg je rečeno da je prije nekoliko godina umro u selu blizu Vukovara. Riječ je o Kemalu Đođiću – Kemi, oženjenim Hrvaticom s kojom ima dvoje djece. On je nakon tih zločina ostao u blizini Ovčare, na poljoprivrednom imanju Jakobovac gdje je i živio. No, kad je vidio da je teren siguran i da ga vlasti ne traže, najnormalnije se vratio u Vukovar u svoj stan koji je bio na Slaviji. Riječ je o vupikovom stanu, a Kemal Đođić je aktivno igrao i nogomet za Vupik – Jakobovac. Umro je u miru i netaknut 2008. godine u Vukovaru”…

Facebook Comments

Loading...
DIJELI