STRAŠNO ISKUSTVO NEKADAŠNJE SABORSKE ZASTUPNICE! Škulić: ‘Žena koja se brinula o meni skoro me ubila! Bacila me na pod iz kolica, čupala i tukla!’

Pixabay

Da nasilja ima sve više jer su ljudi izgubili kontrolu nad svojim ponašanjem dokazuje slučaj i strašno iskustvo nekadašnje SDP-ove saborske zastupnice Vesna Škulić. Ona tvrdi da ju je u noći s utorka na srijedu napala osoba koja joj je pružala pomoć u domu.

Škulić je istaknula da je žena koja se brinula za nju je u noći s utorka na srijedu napala nju i njezinog psa, piše Dnevnik.hr.

Ovo je opis tog događaja.

“Sinoć od pola devet do pola noći doživjela sam pravu životnu dramu!

Žena ili monstrum koja mi je pružala usluge pomoći i brige za dosta pristojnu plaću prema našim uvjetima i vremenima u kojima živimo, bacila me na pod iz kolica, prije toga me čupala i tukla glavom o zid, vezala maramom usta i odvukla na kauč dobro znajući da me ne smije ostaviti u tom položaju jer dolazi do gušenja.Zatvorila je psa u kupaonu da ni on ne može pomoći, mene vezanu, odnosno vezanom maramom preko usta ostavila u stanu. Prije toga je zatvorila sve prozore da me nitko ne može čuti, pojačala ton na TV-u, zatvorila vrata od dnevnog boravka, uzela mi bankovne kartice, dva mobitela i još neke stvari, zaključala protuprovalna vrata i otišla u nepoznatom smjeru”, napisala je Škulić na Facebooku.

Istaknula je da su policija, hitna pomoć i vatrogasci došli oko pola noći.

“Tri sata sam ležala u, za mene, jako opasnom položaju u prostoriji bez pristupa zraku i vezanih usta. Nakon određenog vremena uspjela sam se osloboditi marame i zvati u pomoć. Na sreću čula me susjeda i počela je akcija spašavanja”, naglasila je Škulić.

Postavila je pitanje o tome “kako se ubijaju osobe s invaliditetom?”

“Jednostavno! Dvadest godina se donosi Zakon o osobnoj asistenciji! Prepuštene same sebi često se nađu kao predmet iživljavanja psihički poremećenih osoba! Ja sam noćas skoro bila ubijena! Ubijena pod pokroviteljstvom Vlade RH! I opljačkana, ne skoro nego opljačkana! Laptop, mobiteli, kartice… Pozivam sve osobe s invaliditetom da pokrenemo inicijativu za spašavanje naših života! Neka se po hitnom postupku donese Zakon o osobnoj asistenciji i odmah stupi na snagu, novaca ima, ili Zakon o inkluzivnom dodatku koji će imati mogućnost kontrole osoba koje nam pomažu”, rekla je bivša SDP-ova zastupnica.

Na kraju je zahvalila svim službama koje su sudjelovale u spašavanju i zbrinjavanju: policajcima, vatrogascima, hitnoj i gospođi koja je dežurna oko zbrinjavanja, a posebno je zahvalila svojim susjedima Ivi i Jošku.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI