STRAVA NA PROSLAVI KRAJA ŠKOLE U ZAGREBU! Dječak (14) popio litru votke: U teškom je stanju u Klaićevoj bolnici!

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Danas je posljednji dan škole i brojni učenici slave kraj školske godine. Jedan od njih je u tom slavlju pretjerao. Popio je litru votke i završio u Klaićevoj. U ozbiljnom je stanju, javlja HRT.

Odvezen je u Klaićevu, gdje je trenutačno u vrlo ozbiljnom stanju, javlja HRT. Osim njega, još dvoje mladih odvezeno je u Kliniku za dječje bolesti, javlja Radio Sljeme.

Ivana Portolan Pajić iz Gradskog ureda za zdravstvo apelira na roditelje da dođu po djecu. Poručuje kako su učinili sve da suzbiju zlouporabu alkohola u mladoj populaciji.


Roditelji preuzmite svoju djecu
“Međutim, ne možemo pokriti sve dijelove Grada jer se slavlja održavaju u različitim parkovima na cijelom području Grada Zagreba. Nažalost, informacije koje dolaze do nas su da ima puno zlouporabe alkohola na tim proslavama. Već smo imali nekoliko slučajeva intoksikacije, od toga jednu vrlo tešku intoksikaciju maloljetnika od 14 godina, koji je upućen u bolnicu. Nadamo se da će biti dobro, ali radi se o zaista teškom, akutnom stanju opijenosti. Molim roditelje sve djece, koji znaju da su im djeca na zabavama, da krenu prema svojoj djeci, da ih preuzmu i odvedu njihovim kućama.”

U Gradu ne znaju ni za kakav program, mladi su si sami organizirali okupljanja. Trenutno ih je najviše na Jarunu i Bundeku.Facebook Comments

Loading...
DIJELI